S.T.A.L.K.ER. Shadow of Chernobyl

-Čtěte -Pište -Hodnoťte (dobře) -Komentujte -Není co dodat - : )

 

S.T.A.L.K.E.R.-Shadow of Chernobyl

 


Stalker-Shadow of chernobyl je velice parádní hra,kterou ale skoro nikdo nezná.Tak vám o ní něco řeknu.

STALKER znamená v překladu stopař,ne ten co stopuje auta,ten neJ , ale ten co stopuje nějaké nestvůry,něco loví a tak..už víte o co de?Tak zpět ke hře…hra spočívá v tom,že se objevíte u tábora stalkerů…v Černobylu.Jak již určitě víme, Černobyl je  před pár lety vybuchlá jaderná elektrárna na Ukrajině.Zemřelo tam a bylo ozářeno mnoho lidí a říká se,že tam díky ozáření jsou zmutovaná zvířata,ale věřte tomu taky J.No a to už sem napověděl do dalších aktů ve hře.Prostě je to o tom že na začátku se objevíte v Černobylu a máte tam plno kámošů.Všichni chtějí jediné…Vyčistit Černobyl od banditů a mutantů!Sem tam něco prozkoumat,ale hra není tak zdaleka jednoduchá. Máte plno obtížných úkolů.Například přejít celou zónu,a setkat se s někým.K plnění těchto úkolů vám pomůžou dobré zbraně a artefakty,které dávají třeba o 100% života navíc.A to už jsem narazil na další věc v této hře.

Hra je velmi reálná a tak když prozkoumáte tělo zabitého,musíte si od něj brát různé věci.Protože kdybyste neměli již zmiňovaný artefakt a ani žádný obvaz…reálně by do vás střelil bandita,nebo by vás škrábl mutant,budete krvácet a bude vám ubývat život a bez obvazu vykrvácíte.Zbraně se vám můžou poškodit nebo přehřát,tímto doporučuji měnit zásobníky.Jinak to je asi to základní o této hře.


Teď něco jiného…ve hře se vyskytují různé anomálie a paradoxy.Nějaké z nich vám tu ukážu.

 

GRAVITATION ANOMALY

-Místo kde je změněná gravitace.                                                                              
Jak ji poznáte :Tato anomálie ohýbá železo,vaši zbraň a tak dále.Může vás         to přenést jinam ale také zabít
J

 

Rasty hair

-Zrezlé kovy.Jak ji poznáte : Vidíte zrezlé auto , přistoupíte k němu a začne vám černat kůže a budete na chvíli ozářeni takže nebuďte u toho auta dlouho,jinak vás to zabije.

 

Fog

-Mlha.Jak ji poznáte : Z ničeho nic přijde mlha,která je asi jedovatá nebo radioaktivní.Musíte mít masku a dýchací bombu jinak se jí nadýcháte a  pak už jen uvidíte vaši mrtvolu ležící na zemi.

 

 

Meat-Mincer

-Nic nevidíte,jen se tetelí vzduch.Jak ji poznáte :Najednou vzlétnete,roztočíte se,nabouráte do stromu a pak vás to spálí.Divná smrt J

 

Electra

-Elektřina.Jak ji poznáte :Je dobře vidět.Jsou to prostě vysoce nabité silové pole s elektřinou,přiblížíte se, dostanete pár elektrických šoků a jste mrtví…

 

Burner

-Opět se tetelí vzduch.Jak ji poznáte :Vejdete do tetelícího se vzduchu a ten začne najednou hořet (i s vámi) J

 

Tak tady jsem vám uvedl anomálie,které vás potkají v této hře.Teď už si myslím,že o této hře víte dost…

 

 

Doufám že se vám tento článek líbil a proto vás prosím , ohodnoťte ho 5/5 bodů.

Komentáře(26)