Recenze: Bulánci Mobile, R.U.S.H., Rally Pro contest

Nové java hry.

Bulánci Mobile

 

      Tahle hra je opravdu žhavá. Někteří z vás hru Bulánci znáte z PC verze. Hra je vlastně o přestřelce mezi živými polštáři. Ti do sebe střílí dokud nezačnou pelíchat a neroztrhají se na cucky. Tak tedy, každý hráč se snaží rozpárat co nejvíce ostaních polštářů, což bývá veliká legrace. Hra je obohacena Bluetooth Multiplayer, dále už jen BT MP. Tudíž se můžete domluvit s kamarády, spojíte si mobily pomocí BT a velmi zábavná pařba může začít! Je to fakt velká sranda.

      K dispozici máte zhruba 4 mapy. Tyto mapy jsou přesně zpracovány podle počítačové verze. Ve hře je také možno zvolit mód kampaň, takže když u sebe zrovna nemáte kamarády, můžete zapařit sami. A věřte, že krvelačná kampaň není žádná pohádka.

 

     Ale samozřejmě recenze se neobejde bez screenů! Tak vám sem nějaké známé dám :

 

 

      Grafika i hratelnost s hráčským prostředím je výborná. Navíc je zde dostatečný arsenál zbraní. Takže já sám bych této hře dal 97%. Hra je už dostupná u několika operátorů. Věřím že dosáhne první místa v žebříčkách stahovanosti. Tak to je asi k mé recenzi vše, takže bb u dalšího dílu. Smile

 

      Tak a ještě gameplay video :

 

 

Zdroje:www.youtube.com,www.piratesxxl.cz,www.mrtvocich.troska.cz

 

 

 

R.U.S.H.

 

      Celý název hry je road ultimate speed hunting. Tahle hra je vlastně napodobenina hry Burnout, kterou většina z vás zná. Hra má skvělou hratelnost a 3D grafiku. Je to o tom,že jezdíte po silnici a v časovém limitu nusíte dojet do cíle či kontrolního bodu. Celéto ale máte ztížené ostatnímy auty na silnici, kterým se musíte velmi obtížně ve velké rychlosti vyhybat. Pokud nabouráte, ztratíte tak drahocený a velice duležitý čas pro dokončení celé mise.

 

     Screeny:

 

 

     Na výběr máte lehkou,střední a těžkou obtížnost. V každé etapě jedete 12 tratí. Za každou odehranou etapu odemknete nové auto. Tak to už by mohlo stačit. Dávám 90%.

 

      Gameplay videjko:

 

 

Zdroje:www.hodnoceniher.cz, www.youtube.com

 

Rally Pro Contest

 

      Další skvělá závodní hra na mobil. Jezdíte po rozmanitých tratích se snahou být v cíli s co nejlepším časem. K dispozici máte mnoho aut, které se liší výkonem, ovládáním a samozřejmě vzhledem. Auta získáváte za poháry, které získáte za odjeté tratě. Ale hlavní výhodou této hry je Bluetooth Multiplayer. Takže si s kamarádem  můžete zazávodit spolu.

 

      Screeny :

 

nahled1nahled5

 

      Rychost MP je opravdu veliká, takže na svém mobilu přesně vidíte, kde je váš spoluhráč, o to je hra zábavnější. 3D grafika,menu a hratelnost chvalitebná. 91%.

 

      Gameplay Video (bohužel ze starší verze) :

 

 

Zdroje: www.youtube.com, www.stahuj.cz                                                     EX!T

 


Komentáře(10)