Meet Bill 2007 LiMiTED DVDRip XviD-NODLABS

Americká komedie Meet Bill tu byla začátkem května jako povedený DVD Screener. Grupa NODLABS nám však nyní přináší plnohodnotný DVDRip na 1CD a ve velmi pěkné kvalitě.

 

 

Z Aarona Eckharta asi nikdy nebude velká hvězda, ale snaha se mu upřít rozhodně nedá. Zahrál si už snad všechno. Padouchy, romantické hrdiny i drsné policajty, ale jeho největším úspěchem je zatím cynický hajzl a propagátor kouření Nick Taylor v zábavné satiře Děkujeme, že kouříte. V komediálním dramatu Bill si zahraje podobnou roli. Bill je čtyřicátník, který už nemůže se svým životem nikam pohnout. V práci trpí, v manželství ještě víc a na neustálé manželčiny nevěry si už tak nějak zvykl. Bill je zkrátka cynik a troska, která už v podstatě čeká jen na smrt. A snad by se i dočkal, kdyby se neseznámil s Lucy. Sympatickou holkou, která si žije po svém a nemyslí na to, co bude dělat za čtyřiadvacet hodin. Ta si vybere zkrachovalce Billa za svého životního mentora. A i když se Billovi v nové roli příliš nelíbí, brzy zjišťuje, že by se ti dva od sebe mohli lecčemu přiučit.

 

Český název: Bill
Žánr: Drama / Komedie

Země původu: USA (2007)
ČSFD: 66%
IMDB: 6.9/10 (1289 hlasů)
Režie: Bernie Goldmann, Melisa Wallack
Hrají: Jessica Alba, Timothy Olyphant, Aaron Eckhart, Elizabeth Banks, Marisa Coughlan, Craig Bierko, Kristen Wiig, Todd Louiso, Logan Lerman

 

Release: Meet.Bill.2007.LiMiTED.DVDRip.XviD-NODLABS
Velikost: 1CD, 700 MB
Video: XviD, 608 x 336, 559kbps, 23.976fps

Audio: MP3, 119kbps VBR, 48KHz
Délka: 97 minut
Odkazy: ČSFDIMDB, Homepage, Trailer
Titulky: české, slovenské, anglické

Ukázky ripu: #1, #2, #3, Video

NFO: zde

Komentáře(2)