World of tomorrow - Nová hrozba

Tak jsem oprášil staré povídky (old scholl alá Master Elements)....omlouvám se za urážky :-)...R.I.P. Belugově ploutvy...

 

 

Rok po zničení F.P. tady smutný a zapšklí vysedávám v baru v Element city. Nenápadně jsem si prohlížel holčinu naproti. V tom na mě barman ,,Hej ty, tamten chlápek se po tobě shání" a ukázal na malého chlápka s černým knírem. Pravil že M.E. pro mě zase mají nějakou práci, tak jestli mám zájem tak se mám stavit. Dal mi 10 kreditů, že prý to je na cestu od Belugy a odešel. Ne. Prostě jsem si řekl že tam nepůjdu. Po tom co mi udělali. Myslel jsem že jak jsem jim pomohl tak mě vezmou zpátky do mého času, i když by to muselo být nějakým zázračným způsobem. Nebudu si nic nalhávat, prostě za to nemůžou. Tak jsem se celý znuděný jsem vyrazil do ulic zasněženého velkoměsta. Zimu tady opravdu nemám rád. Hlavně proto že vždy v zimě odklízím od Belugovy vily sníh.

 

 

Pomalu jsem kráčel přes přelidněné ulice. Vyšel jsem na náměstí kde všichni vyvěšovaly obrovské plakáty Sraatschova obličeje, no, spíše loga. Moje cesta městem skončila u mrakodrapu dosahující do výše mračen. Vstoupil jsem teda dovnitř a vešel do výtahu. Mířil jsem do posledního, stého patra. ,,Cink, cink" konečná. Vstoupil jsem do dveří naproti výtahu, kde mě Beluga na vozíčku laskavě přivítal. Naproti jsem viděl zmrzačeného Frankieho pročítajíc si noviny a vedle něj cvičícího Daymara. Taky tam v rohu, na konci místnosti byla velmi zapáchající židle, asi už víte čí byla. Sedl jsem si na židli a ptal se co po mě zase chtějí. ,,Nevím jestli to mám svěřit právě tobě" začal Beluga a já nadšením vstal ze židle. Že by pro mě měli konečně něco pořádného? ,,Potřebujeme aby si odnesl tenhle balíček". Nadšení kleslo, s povzdechem jsem si sedl. ,,Zase tráva?", zeptal jsem se opatrně Belugy. ,,Ne, moji rozjetou kariéru dealera jsem ukončil, ve městě se objevil nový dealer, říkají mu Lakrumáček", „Jo, o něm jsem slyšel, prý má zkušenosti s pornografií, natočil nový film, Sex v lesní žumpě (Forest Zump)" začal zase brblat Frankie. ,,To ale ted´není podstatný, tady máš ten balíček, recepční ti dá adresu. A ted´vypadni!".

 

 

Spyker...

 

Odkaz na první díl

Odkaz na druhou díl

Odkaz na třetí díl

Odkaz na čtvrtý díl
Odkaz na patý díl

 

Komentáře(11)